Stronga Produktkatalog

Find Us on Facebook! Follow us On Twitter! Watch Our Latest Products on Youtube!
STRONGA PRODUKT DISIGN, FUNKTIONER OG OPTIONER 
Future Option Main
STRONGA: BANEBRYDENDE FREMTIDEN FOR TRANSPORT 

Den banebrydende ånd i Stronga leveres med en passion for at producere verdensklasse produkter, der giver større arbejder effektivt for vores kunder at maksimere deres indtjeningspotentiale.

Vi interesserer os for, hvad vi gør, og sætter en ære i vores produkter, betaler meget opmærksom på detaljerne i vores innovative funktioner

AFFJEDRET TRÆKKROG  
Dette system formindsker traktorens overbelastning ved højere kørehastighed. Højdejustering af trækkrog gør det muligt for operatøren at indstille ideel kørehøjde til enhver traktor med trailer koblet på.

SPRUNG DRAWBAR

SLANG HOLDER 
Alle koblinger samles i slange holder, og derfor forbliver alle slanger top rene.

PIPE HOLDER

AUTOMATISK SMØRINGSSYSTEM 
Valgfrit automatisk smøringssystem sikrer, at hvert punkt konstant smøres ved hjælp af elektronisk styret system, og med tilstrækkelig olie mængde. Systemet er forsynet med mekanisk afbryder.

AUTOMATIC GREASING SYSTEM

VENTIL FOR FØLING AF HYDRAULISK BREMSE BELASTNING 
Valgfrit belastningsfølings system føler trailerens belastning, samt eventuelt justerer bremsekræft, og på den måde sikrer dæk og hjul længere levetid, samt øger sikkerheden af hydrauliske bremsesystemer.

HYDRAULIC BRAKE LOAD SENSING

FJEDRET OPHÆNGNING 
Holdbare fjedrede ophængninger sikrer udmærket kørselskvalitet i ethvert terræn. Som standard er alle vore traileres aksler særskilt affjedret. Man kan vælge imellem luft eller hydrauliske ophængninger.

SPRUNG SUSPENSIONS

STYRINGS AKSLER  
Der er både frie og tvangs styrede aksler til rådighed, de sidste afhjælper slid på dækkene, samt forbedrer bevægelse af større trailere.

AIR SUSPENSION

LUFT OPHÆNGNING  
Valgfri ophængning som gør det muligt at justere trailers højde, samt sikrer transportering ved højere kørehastighed..STEERING AXLES

BREMSESYSTEMER 
Hvis kunden ønske er mulighed at vælge imellem hydraulisk, tryklufts- elle dobbelt bremsesystem. Tryklufts bremsesystem er forsynet med Wabco ALB vægt føler, som gør det muligt at bremse effektivt uanset belastning.

BRAKING SYSTEMS

HYDRAULISK STØTTEBEN 
Solid og holdbar, hydraulisk styret automatisk støtteben er kraftig nok til at ophæve fuldt fyldt trailere til ønsket højde for at koble dem til enhver traktor.

HYDRAULIC SUPPORT LEG

EL SYSTEM 
Moderne el system er som standard forsynet med stikkontakt i LED forreste og bageste sidelygter, og med sikkerheds gitter for at beskytte bageste lygter. Bagerste LED lygter er valgfrie.

ELECTRICAL SYSTEM

HARDOX 450 STÅL 
Hardox sammensætter hårdhed, særlig soliditet og holdbarhed, derfor vælger Stronga HARDOX 450 metal, der giver kunderne mulighed for at benytte sig af fordelene ved mindre vægtige trailere, og opnå større nyttelast, samt anvende holdbare konstruktioner.

HARDOX 450 WEAR PLATE

DÆK TYPER 
Som udgangspunkt tilbyder Stronga dæk af høj kvalitet, men med formål at opfylde kundens krav tilbydes dæk af forskellige størrelser og slidbaner.

TYRE OPTIONS

BAGETSE STØDDÆMPER 
Solid, aftagelig støddæmper beskytter bageste del af trailere når man kører baglæns, og kan nemt afmonteres.

REAR BUMPER

PLADE FOR BAGESTE TRÆKKROG  
Som standard forsynes trailere med en plade, som gør det muligt for kunden at montere forskellige typer af trækkrog.

REAR DRAWBAR OPTIONS

LØFTEAKSEL 
Hvis kunden vælger tryklufts- eller hydraulisk ophængning, er Stronga i stand til at tilbyde montering af løfte foraksel, som formindsker dæk slid, og forbrug af driftsmidler når trailere kører uden ladning.

LIFT AXLES

BUGSERINGSKROG 
Stronga har i sit sortiment et antal bugseringskroge af forskellige størrelser og typer, som er nemt udskiftelige ved hjælp af bolte.

BOLT ON TOWING EYES