Stronga Produktkatalog

Find Us on Facebook! Follow us On Twitter! Watch Our Latest Products on Youtube!
KROGHEJSEVOGNE - STRONGA HOOKLOADA 
HookLift Trailer Logo
KONCEPT: MAKSIMAL PRODUKTIVITET OG FLEKSIBILITET 


Stronga udvikler og producerer et vis sortiment i verdens klasse kroghejsvogne, selvladende trailere og en række containere, som professionelt kan anvendes året rundt.

Konceptet er en multifunktionel universal trailer, som bogstaveligt talt kan anvendes på hundredvis af måder, og sikrer større effektivitet af transporteringsydelser med lavere omkostninger året rundt.

Udskiftning af containere tager ikke længere end et minut. På den måde sikres mulighed til at løfte fuldt opladte containere op over jordens niveau. Trailere kan anvendes til forskellige formål, for eksempel til at transportere løst eller hårdt materielle, som vakuum tankvogn, maskine lad, tipvogn og andre forskellige måder: og alt er muligt ved bare at udskifte containere.


HookLift Graphics
TRASNPORTERINGS EFFEKTIVITET 
Økonomien er i tilfældet meget klar – hvorfor skal man anvende og vedligeholde fem forskellige trailere, hvis en multifunktionel selvladende trailer med eventuelle containere kan sikre tilstrækkelig service året rundt, og til lavere omkostninger?

Større transporterings kapacitet, driftssikkerhed, og udmærket vedligeholdelses egenskaber omsættes til mere profitabelt erhverv hos vore kunder.

Hver kunde har forskellige vedligeholdelses behov, men nedenstående egenskaber afdækker fordele som tit sikres ved anvendelse af kroghejsvogne:

Enestående fleksibilitet skabte mulighed for at „Kroghejsvogne“ konceptet blev et symbol på landbrugs innovationer. „Kroghejsvogne“ konceptet tilbyder sine kunder ubegrænsede muligheder for udvidelse og udvikling af erhverv.

Stronga udvikler løbende udstyrs design, og tilfredsstiller på den måde kundernes behov for udstyr med større løfte og tip kapacitet, samt ved at formindske belastning ved hjælp af faste stålkonstruktioner.

Stronga tilbyder sine kunder universale ydelser ved at producere speciale containere, som er tilpasset hver selvladende trailer, og dette sikrer at kunden får optimale vedligeholdelses vilkår.KROGHEJSEVOGNE TEKNISKE DATA 

Model

HL014S

HL180ST

HL250ST

Bremse størrelse

300 x 135

420 x 180

420 x 180

Antal aksler

2

2

3

Standard affjedring

Bladfjeder

Bladfjeder

Bladfjeder

Standard hjul/dæk størrelse

500/45-22,5˝

560/45-22,5˝

560/60-22,5˝

Koblingsstangs type

Fast

Bladfjeder

Fast

Højde af bugserings udstyr

470 mm

470/510/550 mm

470/510/550 mm

Bagaksel stabilisatorer

Hydraulisk

Hydraulisk

Hydraulisk

Nødvendigt tryk

200bar

200bar

200bar

Anbefalet min. traktor størrelse

100hk

150hk

200hk

El system

12V

12V

12V

Chassis længde

6209 mm

7255 mm

7780 mm

Chassis højde med standard dæk

835 mm

1048 mm

1177 mm

Container længde

4350 - 4700 mm

5800 - 6800 mm

4900 - 6900 mm

Tip vinkel

56°

55°

52°

Chassis vægt

2480 kg

5500 kg

6800 kg

Maksimal løfte kapacitet inkl. container

14000 kg

18000 kg

25000  kgAlle vægter og andre værdier kan variere med henblik på trailers specifikationer og gældende lokale love.
*Specifikationer, vægter og nyttelaster kan afvige på hurtigslæb modeller.
*Vi udvikler løbende vore produkter, derfor er angivne tekniske data, vægter og andre værdier kun referenceagtige.HookLift Banner

HJÆLPEHYDRAULIK 

Hjælpekoblinger kan monteres på forreste del af selvladende trailer med det formål at forsyne systemet med olie for at foretage udvendige hydrauliske funktioner.

Manuel udskiftelig ventil styrer olietilførsel og hindrer afkobling og fjernelse af container så længe hjælpeslanger er koblet på, samt formindsker antal af traktors nødvendige ventilerHooklift Auxiliary Hydraulics

ADVARSELSFLAG 
Effektivt visuelt advarselsflag viser operatøren at containers lås er aflåst, og bageste støtteben er bøjet ned.

Som regel sætter Stronga stor fokus på operatøren, derfor sikrer nævnte funktion driftssikkerhed og nem styring af kroghejsvognen.


HookLift Warning Flag

FJERNBETJENING 
Kunder kan vælge enkelt håndholdt trådløs fjernbetjenings udstyr, som tillader operatøren på fuld elektronisk måde at styre påhængs udstyr både fra førerhuset og udvendigt på 60 meters afstand.

Styreapparattet er fast og holdbart udstyr som sikrer problemfrit kontrol af hydrauliske funktioner.HookLift Remote Control

METALSKÆRME 
Metalskærme monteres over hjul og beskytter container og trailer mod mudder og sprøjt.
Solid ombøjet design sikrer lang levetid.


HookLift Metal Mudguards

HARDOX RAMME OG KROGTÅRN 

Stronga formindsker udstyrsvægten og forstørrer nyttebelastningen ved at anvende moderne Hardox stål med stor spænding.

Ved at sikre stor spændingskraft og solid, holdbar konstruktion lover vi store fordele for vore kunder.


HookLift Hardox Frame and Tower

HYDRAULISK RAMME LÅS  
Automatisk rammelås aktiveres på hydraulisk måde som en del af ladningsforløb, og sikrer at rammen låses sikkert under aflæsningsfasen.

HookLift Hydraulic Frame Lock

HYDRAULISK CONTAINER LÅS 
Solid hydraulisk styret lås på bageste side af traileren sikrer at containeren er fastlåst til trailerens chassis i forbindelse med transportering og aflæsning.

HookLift Hydraulic Container Lock

HYDRAULISKE STABILISATORER 
Disse stabilisatorer påvirker bageste aksel, og på den måde flyttes en del af belastningen på rammen, og således formindskes traktors stigning under pålæsning og aflæsning af containere. På den måde kan selvladende trailer rulle under container for jævn og præcis udskiftning.

HookLift Hydraulic Stabilisers

TELESKOPISK SYSTEM 
Stronga producerer både svingbare og teleskopiske krog systemer, og faglig personale er i stand til at rådgive om de mest passende typer.
Fordelen ved det teleskopiske system er større løftekapacitet og man kan bruge containere af forskellige længder.HookLift Telescopic System