Stronga Produktkatalog

Find Us on Facebook! Follow us On Twitter! Watch Our Latest Products on Youtube!
OM STRONGA LIMITED 
stronga about us
STRONGA PARTNERSKABSÅND 

Stronga er en familieejet virksomhed og et anerkendt mærke med et ry for innovation inden for transport og håndteringsudstyr.

Vores passion for udvikling og engagement opfordrer os til at gå frem, forbedre vores egenskaber ved hjælp af tæt forbindelse med værdifulde kunder og leverandører.

Partnerskabsånd definerer for os, hvad der er af rigtig stor betydning for Stronga. Vi bestræber os ihærdigt på at samarbejde med vore kunder, samt påtage os ansvar både for vor succes og nedture.

Vi betjener vore kunder ved at tilbyde udstyr af højeste kvalitet, som hjælper vore kunder til at øge effektiviteten og dermed fortjenesten.

INDIVIDUELLE LØSNINGER 

Stronga arbejder med det formål at tilbyde sine kunder de mest fleksible og effektive transporterings og vedligeholdelses løsninger, som vælges med henblik på individuelle behov.

Stronga virksomhed er familieerhverv, og derfor har vi mulighed for at vælge langvarende investeringer til såvel moderne produktions udstyr, som vi har tillid til. Vedvarende udvikling sikrer forbedringer, derfor er de på forkant med den moderne tendens og forbliver førende på området.

Vort formål er at tilbyde kunderne produkter med lang levetid, som kan skabe mulighed for at nyde driftssikkerhed og bedrift.