Stronga Produktkatalog

Find Us on Facebook! Follow us On Twitter! Watch Our Latest Products on Youtube!
SKIFTELADSUNDERVOGNE / SKIFTELAD UNDERVOGNE - STRONGA SWAPLOADA 
Swap Module System Logo
TRANSPORT EVOLUTION 

Skifteladsundervogne er en ny mulighed til at forøge transporteringseffektiviteten på landet og i andre områder.

Konceptet at anvende chassis med især gode tekniske specifikationer med løftesystem og forskellige containere er den bedste løsning når man forsøger at have mindst mulige udgifter på alle områder.

Stronga universal skifteladsundervogne tillader hurtigt, nemt, og sikkert at udskifte moduler, som er egnede til forskellige funktioner.
SwapLoada Graphics

DET MEST MODERNE UDSTYR 
Stronga’s sortiment indeholder fire typer chassis, hvis længde er fra 5 til 8 meter, og som er meget moderne, samt maksimalt formindske nødvendig eftersyn.


Modul udskiftning er hurtig og nem, og tager højst 10-15 minutter. Der findes følgende udskiftelige chassis: til transportering af løse og tunge ladninger, fladvogne, fladvogne for skovbrug, tank, og gødningsspreder.SKIFTELADSUNDERVOGNE TEKNISKE DATA 

SwapLoada Technical Data

*Reel vægt kan variere med henblik på gældende lokale love.

SwapLoada Banner

HJÆLPE HYDRAULIK 
Bageste vogns hydrauliske chassis forbindelser tilkobler sikkert og hurtigt hydraulisk udstyr af hvert modul.

SwapLoada Auxiliary Hydraulics

LØFTESYSTEM 
Ved hjælp af fire hydrauliske cylinder og justerbare støtteben løftes chassis til nødvendig højde. Cylindre sænkes ned med modul stående fast på støtteben, og chassis kører fra under karosseri.

SwapLoada Module Lift System

SKIFTELADSUNDERVOGNS CHASSIS 
Holdbart, professionelt chassis med stort løfte kapacitet sikrer hurtig og sikker transportering, samt skaber mulighed for at vælge imellem forskellige moduler fra 5 op til 8 meter i længde.

SwapLoada Chassis

HOVED CYLINDER FORBINDELSE 
Chassis for løst materielle og tipvogne tilkobles og frakobles nemt og hurtigt fra kraftig teleskopisk cylinder, og på den måde sikres hurtig udskiftning af moduler.

SwapLoada Main Cylinder Connection

TANK MODULER 
Vakuumtanke med kapacitet fra 10 000 op til 30 000 liter udmærker sig ved fine vedligeholdelses egenskaber, holdbare pumper, og integrerede sikkerhedsfunktioner.
Man kan også vælge gylleindsprøjtnings systemer.SwapLoada Tanker Modules

STØTTEBEN 
Justerbart støtteben monteres hurtigt og nemt, derfor kan man sikkert udskifte chassis også i tilfælde hvor underlaget ikke er jævnt.

SwapLoada Module Support Legs

FLADVOGNE TIL SKOVBRUG 
Disse fladvogne kan være af forskellige længder, og som standard er forsynet med aftagelige stænger af forskellige højder for transportering af tømmer.

SwapLoada Flat Modules

TIPVOGNECHASSIS 
Disse vogne er egnede for transportering af tunge ladninger. Chassis udmærker sig ved solid, holdbar konstruktion af Hardox stål. De passer fint til transportering af sand, grus og lignende ladninger.

SwapLoada Dumber Modules

CHASSIS TIL LØSE LADNINGER 

Bueformet design passer fint til transport af løse ladninger, når kapaciteten varierer fra 20 op til 50 m3.

Design af brede karosseri og bagdøre forstørrer nyttekapaciteten maksimalt. Man kan vælge imellem mange forskellige løsninger, samt forhøjede sider og aftagelig presenning.


SwapLoada Bulk Cargo Module